Saavutettavuusseloste

Kiinteistö Oy Pikipruukki Fastighets Ab pyrkii takaamaan verkkosivustonsa saavutettavuuden Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin (EU) 2016/2102 (1) mukaisesti.

Pikipruukki.com-sivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Yhtiö on arvioinut sivuston saavutettavuuden yhteistyössä sivuston teknisen toimittajan kanssa.

Vaatimustenmukaisuustilanne

Pikipruukki.com -sivusto täyttää osittain lain edellyttämät vaatimukset, eikä sivustolla ole kriittisiä saavutettavuuspuutteita.

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi.

Ei-saavutettava sisältö

Sivustolla on ei-saavutettavaa sisältöä, joka ei kuulu lainsäädännön piiriin tai jota ei ole vielä ehditty muuttaa saavutettavaksi kohtuuttoman rasitteen vuoksi.

  1. Sisällöt, joka ei kuulu lainsäädännön piirin:

    Sivustolla on video- tai äänitallenteita, jotka on julkaistu ennen 23.9.2020, joissa ei ole teksti- tai kuvailutulkkauksia
     
  2. Sisällöt, joiden osalta vetoamme kohtuuttomaan rasitteeseen

    Sivustolla on pdf-dokumentteja, jotka eivät täytä saavutettavuusvaatimuksia.

Niiltä osin, kuin ennen 23.9.2020 julkaistuja liitetiedostoja tarvitaan asiointiin, muutamme nämä keskeiset asiointiin tarvittavat liitetiedostot saavutettaviksi. Tiedostojen määrästä johtuen teemme saavutettavuuskorjauksia sitä mukaa kuin tiedostoja päivitetään. Seuraamme sivuston saavutettavuuden tilaa jatkuvasti.

Tämän saavutettavuusselosteen laatiminen

Tämä saavutettavuusseloste on laadittu 16.09.2020 ja päivitetty 17.09.2020.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio.

Palaute, yhteystiedot ja täytäntöönpanomenettely

Huomasitko saavutettavuuspuutteen sivustollamme? Kerro se meille verkkolomakkeella ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Vastaamme palautteeseesi 14 vrk sisällä.

Sinulla on oikeus perustellusta syystä saada saavutettavassa muodossa tiedot, jotka tarvitset etujesi, oikeuksiesi tai velvollisuuksiesi selvittämiseksi tai toteuttamiseksi. Jos et saa näitä tietoja verkkopalvelustamme saavutettavassa muodossa, voit tehdä pyynnön Ottamalla meihin yhteyttä oheisella verkkolomakkeella ja toimitamme ei-saavutettavan sisällön sinulle sopivassa muodossa ja palvelemme sinua. Vastaamme pyyntöösi 14 päivän sisällä. Jos pyyntö koskee laajaa sisältöä, voimme jatkaa vastausaikaa enintään kahdella viikolla. Ilmoitamme sinulle, jos vastausaikaa jatketaan. Jos emme toimita tietoja saavutettavassa muodossa, laadimme sinulle siitä kirjallisen perustellun todistuksen.

Jos huomaat sivuostollamme saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä saavutettavuuskantelun Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintovirasto valvoo saavutettavuusvaatimusten noudattamista Suomessa.  

Etelä-Suomen aluehallintoviraston yhteystiedot

Heidän sivullaan kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Ohjeet kanteluun